CZECH PRO-AM Teaching Tour

Mstětice pro Jana Hejnu

Čvn 17, 2024

Skvělých 66 ran, se sedmi birdie a jedním bogey, znamenalo první výhru Jana Hejny v celkově třetím letošním klání Czech Pro-Am Teaching Tour. Profesionál z Černého Mostu zvítězil ve Mstěticích s nákokem dvou úderů a patřila mu také soutěž týmů, s Martinem Tomandlem získali 80 bodů.

Druhé místo za Hejnou obsadil Jan Tintěra, nedávný úspěšný obhájce titulu na dvoudenním mistrovství v Berouně, když nyní zahrál 68 se šesti birdie a dvěma bogey. Pod 70 ran se vešel ještě třetí v pořadí, Jakub Švarc, jehož výsledek 69 vyzdobila hlavně čtyři birdie za sebou od šestky do devítky.

Na jednu ránu pod par mstětického hřiště se dostali Jaroslav Petr a Vladimír Velenský, kteří se s 71 údery dělili o čtvrté místo. Do paru 72 se vešli Jaroslav Krejcar, Jiří Němeček a Zuzana Mašínová.

Celkem dohrálo 35 učíčích profesionálů. Mezi Apprentice byla suverénní Michaela Fabiánková, která se 74 ranami porazila o čtyři rány nejlepšího ze čtyř mužů v této kategorii. V kategorii amatérů bylo potřeba na vítězství 43 bodů, které uhrála Daniela Komárková, zatímco o bod méně měl Tomáš Ševčík a o dvě body zpět skončil jako třetí Lukáš Mahut.

Příští turnaj se hraje 15. července na Panoramě Kácov.

CZECH PRO-AM Teaching Tour

Nejnovější příspěvky

Beroun pro Niče juniora, celkovým vítězem opět Švarc

Beroun pro Niče juniora, celkovým vítězem opět Švarc

Czech Pro-Am Teaching Tour uzavřela svou 13. sezonu finálovým turnajem v Royal Beroun Golf Clubu. Obhajobu loňského titulu měl už před startem zajištěnu motolský Jakub Švarc. Závěrečného turnaje se zúčastnilo 75 hráčů, kteří byli odměněni krásným počasím a...

Finále 23. 9. 2024 v pondělí v Royal Beroun golf

Finále 23. 9. 2024 v pondělí v Royal Beroun golf

V rámci 13. ročníku Czechproam Teaching Tour proběhne finále 23.9 v pondělí v Royal Beroun golf klubu. Při vyhlášení proběhne tombola na počest zemřelé Viktorky Mužikové. Promotéři, profesionálové Jan Juhaniak, Jiří Moučka a Radka Važanská předem děkují všem hráčům za...

CZECH PRO-AM Teaching Tour

Hlavní partneři

Sportinvest
Ping
PGA
Adam Batuna Legal
Golf House
scf

Partneři

Mediální partneři

Hřiště

Gastro partneři