CZECH PRO-AM Teaching Tour

Beroun pro Niče juniora, celkovým vítězem opět Švarc

Zář 24, 2024

Czech Pro-Am Teaching Tour uzavřela svou 13. sezonu finálovým turnajem v Royal Beroun Golf Clubu. Obhajobu loňského titulu měl už před startem zajištěnu motolský Jakub Švarc.

Závěrečného turnaje se zúčastnilo 75 hráčů, kteří byli odměněni krásným počasím a výborně připraveným hřištěm. Mezi profesionály zvítězil poprvé Pavel Nič jr., když zahrál 66 ran, 6 pod par! Měl eagle na pětiparové sedmičce, a ještě pět birdie proti jedinému bogey.

Porazil tak favorizovaného Lukáše Tintěru, který na děleném druhém místě donesl 68 (-4) s pěti birdie a jedním bogey, stejně jako Květoslav Strachota, jenž obešel hřiště se čtyřmi birdie a čistou skórkartou. O 4. místo se na 70 ranách dělili Jiří Němeček a Vladimír Velenský. Své neotřesitelné postavení potvrdil Jakub Švarc (71) šestým místem, zatímco hned za ním skončila jediná žena, Zuzana Mašínová (72).

Kategorie Apprentice opět patřila Michaele Fabiánkové, která zvítězila s 71 ranami po eaglu na sedmičce, birdie a dvou bogey. Nejlepším amatérem byl Jáchym Syrovátko. Se 44 body měl náskok čtyř bodů na druhého Pavla Skuhrovce a pěti na třetího, Zdeňka Boučka. Nejlepším týmem se stala dvojice Lukáš Tintěra a Jáchym Syrovátko s 86 body.

Amatérský Nearest to pin trefil na 11. jamce Libor Sionko (31 cm), zatímco nejpřesnějším profesionálem na šestce byl Ladislav Břeska (133 cm).

Závěr letošního ročníku Czech Pro-Am Teaching Tour byl zasvěcen památce Viktorky Mužíkové. Statečná dívka, která po mnoho let bojovala s těžkou nemocí a kterou tour podporovala, bohužel v srpnu zemřela. Tour na ni nikdy nezapomene a bude dál pokračovat v dobročinných aktivitách.

CZECH PRO-AM Teaching Tour

Nejnovější příspěvky

Finále 23. 9. 2024 v pondělí v Royal Beroun golf

Finále 23. 9. 2024 v pondělí v Royal Beroun golf

V rámci 13. ročníku Czechproam Teaching Tour proběhne finále 23.9 v pondělí v Royal Beroun golf klubu. Při vyhlášení proběhne tombola na počest zemřelé Viktorky Mužikové. Promotéři, profesionálové Jan Juhaniak, Jiří Moučka a Radka Važanská předem děkují všem hráčům za...

Švarc vyhrál Vinoř v play off

Švarc vyhrál Vinoř v play off

Druhé letošní vítězství na Czech Pro-Am Teaching Tour slaví obhájce loňského titulu Jakub Švarc. Motolský profesionál musel po úvodním triumfu na Albatrossu tentokrát do play off, které ve Vinoři vyhrál díky birdie. Na výsledku 68 (-4) se kromě Švarce sešli také Petr...

CZECH PRO-AM Teaching Tour

Hlavní partneři

Sportinvest
Ping
PGA
Adam Batuna Legal
Golf House
scf

Partneři

Mediální partneři

Hřiště

Gastro partneři